Bor du i Östergötland och drömmer om ett jobb i spelbranschen?

Det går bra för spelbranschen i Östergötland. Lokala spelstudios nyanställer. Det kommer in förfrågningar om frilans- och konsultuppdrag. Stora utvecklare från resten av Sverige öppnar upp för distansarbete i vår region. Det pratas om nyetableringar.

Tack vare satsningen på East Sweden Game finns numera goda möjligheter att bo i Östergötland och arbeta i spelbranschen. Tillsammans med våra partners hjälper vi dig att hitta ett drömjobb.

l

Skicka in CV, personligt brev och svara på några frågor

U

Spelföretag som anställer anmäler intresse

Vi matchar din profil med stöd av AI

“Många spelföretag öppnar upp för arbete på distans. Det gör det lättare att bo i Östergötland och jobba med spelutveckling.”

Tomas Ahlström, East Sweden Game

Skicka in ditt CV här

Välj länk nedan beroende på din yrkesroll. Du blir ombedd att bifoga CV, personligt brev, länkar till arbetsprov, referenser och självskattning kring erfarenhet och kunskap.  

När det uppstår en matchning hör vi av oss för nästa steg. Vi kan naturligtvis inte ger några garantier men vi lovar göra vårt bästa för att du ska hitta ett jobb inom spelbranschen.

Sugen på att utbilda dig? Kolla relevanta utbildningar här.

“Att kunna bo i Linköping och jobba på distans mot Los Angeles ger det bästa av två världar. Mitt medlemskap på East Sweden Game ger mig tillgång till konferensrum och social gemenskap.”

Peter Saverman, Promethean AI

Söker du talang från Östergötland?

I Östergötland finns god tillgång till talang som passar spelbranschen. Linköpings universitet är drivande på utbildningssidan som tillsammans med Valla Game Education levererar hundratals programmerare, grafiker och speldesigners – varje år. Regionens specialitet är innovativ teknisk utveckling, speciellt inom visualisering, simulering, artificiell intelligens med mera.

East Sweden Game är ett community som samlar alla lokala spelutvecklare. Coworkingspace, kontorshotell, konferensrum och sociala ytor för events i centrala Linköping gör East Sweden Game en perfekt partner för dig som rekryterar. Zero Index erbjuder konsulttjänster inom spelbranschen. HiQ hjälper dig att etablera en ny verksamhet och Skill är experter på rekrytering.

OBS: Denna sida är en idéskiss och får inte delas eller spridas. Sidan ska ses som ett arbetsdokument och funktionallitet kan saknas. Målet är att konkretisera och lansera in liknande sida under hösten 2021. Kontakta Tomas Ahlström på East Sweden Game för mer info: tomas@eastswedengame.se