Vi hälsar vår nyaste hyresgäst Thunderful Publishing välkommen till East Sweden Game, den första förläggaren som flyttar in i ett kontor på East Sweden Game i Ebbepark, Linköping. Thunderful Publishing är en del av Thunderful Group AB, ett svenskt holdingbolag med bas i Göteborg.

Bolaget grundades i december 2017 av Brjánn Sigurgeirsson och Klaus Lyngeled, tillsammans med Bergsala Holding, som moderföretag för deras Göteborgsbaserade spelutvecklingsstudior, Image & Form och Zoink. Thunderful utökades till Thunderful Group i december 2019 och tog över Bergsala Holdings distributionsdotterbolag. Gruppen består av operativa enheter för utveckling, publicering och distribution.

Det är Robin Stjernberg som initialt flyttar in i ett hörnrum med utsikt över Ebbepark. Robin jobbar med digital kommunikation för förlagsdelen på Thunderful. Planen är Robin ska agera länk mellan spelbolag i Östergötland och Thunderful samt att arrangera spännande pitchevent och kul aktiviteter som kan stärka spelbranschen i regionen.

www.thunderfulgames.com