31 mars 2022 kl 15:00

Välkommen på årets första mixer – ett event där studerande från Valla Game Education får träffa spelstudios på East Sweden Game.

Efter en intensiv pitchrunda från företagen minglar vi under trevliga fikaformer i East Sweden Games lokaler. Ett utmärkt tillfälle för studerande att hitta praktik eller jobb – och för företag att scouta talang!

15:00-15:15 ESG hälsar välkomna
15:15-15:45 Presentationer från spelstudios (max 5 min per bolag)
15:45-15:50 Kort paus
15:50-16:30 Presentationer från spelstudios (max 5 min per bolag)
16:30-18:00 Frågestund och mingel

Overflow Games

Utvecklar grymma spel för PC och virtual reality. Har kontor på East Sweden Game. Söker programmerare, grafiker och designers.

Aftnareld

Aftnareld grundades av Narin och Valle för drömprojektet Coridden. De söker grafiker och designers med passion för djur och äventyr. 

Dimfrost Studio

Dimfrost utvecklar Bramble: The Mountain King med stöd från börsnoterade Zordix. De söker grafiker, designers och programmerare

Resolution Games

Resolution Games är ett av världens främsta VR-spelbolag med ett utvecklingskontor i Linköping. De söker främst seniora Unity-utvecklare.

Fancade

Fancade är ett spel där man gör egna spel, eller väljer mellan tusentals casual games som användarna skapar. Man söker efter kreativa spelutvecklare och speldesigners som kan bidra med specialkunskaper.  

Beartwigs

Beartwigs utvecklar ett 2D RPG-spel baserat på egen spelmotor. De söker grafiker, programmerare och designers.

Lutra Interactive

En forskare från Linköpings universitet startade spelstudio med kontor på ESG. Teamet söker programmerare, grafiker och designers.

Amberwing

Amberwing utvecklar små sköna indiespel och söker studenter för utvecklingen inom programmering, grafik och design.

Caspian Interactive

Caspian Interactive utvecklar Usurper: Soulbound, ett rogue-lite action-RPG samt håller på att starta ett nytt NFT projekt. Man söker framförallt grafiker till NFT projekt, och level design artist till Usurper: Soulbound.

Avokodo Studios

En programmeringstung enmansstudio som behöver ett team till ett nytt spelkoncept, framförallt grafiker, kanske även en designer

Another Game

Another Game utvecklar sportspel baserat på 20 års erfarenhet av spelutveckling. Teamet söker efter talangfulla spelutvecklare som brinner för sportspel och voxelgrafik.

My Virtual Classroom

My Virtual Classroom söker grafiker, designers och programmerare för skolprojektet ‘Slöjd i VR’.

Therese Kristoffer Publishing

Två forskare utvecklar spel som gör nytta, just nu med fokus på rörelsespel. Teamet söker grafiker till ett nytt spelkoncept.

Landell Games

Landell Games utvecklar Dawn of Empires, ett klassiskt RTS spel. Teamet söker alla typer av spelutvecklare, så länge man bidrar till utvecklingen.